~~~~~~~~~~

......................................................................................................................... ...ένα βήμα μπροστά.....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η Νέα Μάκρη είναι πόλη της βορειοανατολικής Αττικής. Ανήκει διοικητικά στον Δήμο Μαραθώνα. Ο πληθυσμός της σύμφωνα με την απογραφή του 2001 είναι 15.554 κατοίκους. Ιδρύθηκε το 1924, από τον Αντώνιο Τζιζή, όταν έφθασαν οι πρώτοι κάτοικοί της, πρόσφυγες από τα παράλια της Λυκίας Μικράς Ασίας, από τις ιωνικές κωμοπόλεις Μάκρη Λεβίσσι. Η οικιστική, οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Νέας Μάκρης τα τελευταία χρόνια υπήρξε ραγδαία. Έχει έκταση 36.662 στρέμματα και ο μόνιμος πληθυσμός της ανέρχεται στους 13.986 κατοίκους. Ως παραθεριστικό κέντρο, το καλοκαίρι, ξεπερνά τους 90.000 - 120.000 κατοίκους μιας και έχει χιλιάδες μόνιμους παραθεριστές που διαθέτουν εξοχική κατοικία. Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΜΑΤΙ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ σε καλεί σε συζήτηση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Ομιλήτρια θα είναι η Παναγιώτα Καλαποθαράκου Γεν. Διευθ. ΕΚΠΟΙΖΩ


                   

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

               Συμπολίτη - Συμπολίτισσα 
Τα τελευταία τρία χρόνια βιώνουμε μια χωρίς προηγούμενο επίθεση στα εισοδήματα μας. 
Χιλιάδες άνθρωποι από την μια μέρα στην άλλη μένουν χωρίς δουλειά ή συνεχίζουν να δουλεύουν με μειωμένες απολαβές και πολλές φορές δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται για μεγάλα διαστήματα. 
Εκατομμύρια άνθρωποι δίνουν καθημερινό αγώνα για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την οικογένειά τους. Μισό εκατομμύριο συμπολίτες μας ζουν σε οικογένειες που δεν έχουν κανένα εισόδημα. 
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον πολλοί από εμάς δεν μπορούν πια να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους, δάνεια που πήραν σε άλλες καλύτερες για τους ίδιους μέρες και που οι τράπεζες έδιναν με μεγάλη προθυμία. Έτσι τώρα κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους ενώ δέχονται αφόρητη πίεση από τις εισπρακτικές εταιρίες των τραπεζών. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ σε καλεί σε συζήτηση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Έλα να συζητήσουμε και να Βρούμε μαζί τη λύση. Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 16η MΑΪΟΥ 2013 και ώρα 19.00  στο πρώην ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ. 

Ομιλήτρια θα είναι η κα Παναγιώτα Καλαποθαράκου 
Γεν. Διευθ. ΕΚΠΟΙΖΩ 


ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ 

 Τ.Ε ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου