~~~~~~~~~~

......................................................................................................................... ...ένα βήμα μπροστά.....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η Νέα Μάκρη είναι πόλη της βορειοανατολικής Αττικής. Ανήκει διοικητικά στον Δήμο Μαραθώνα. Ο πληθυσμός της σύμφωνα με την απογραφή του 2001 είναι 15.554 κατοίκους. Ιδρύθηκε το 1924, από τον Αντώνιο Τζιζή, όταν έφθασαν οι πρώτοι κάτοικοί της, πρόσφυγες από τα παράλια της Λυκίας Μικράς Ασίας, από τις ιωνικές κωμοπόλεις Μάκρη Λεβίσσι. Η οικιστική, οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Νέας Μάκρης τα τελευταία χρόνια υπήρξε ραγδαία. Έχει έκταση 36.662 στρέμματα και ο μόνιμος πληθυσμός της ανέρχεται στους 13.986 κατοίκους. Ως παραθεριστικό κέντρο, το καλοκαίρι, ξεπερνά τους 90.000 - 120.000 κατοίκους μιας και έχει χιλιάδες μόνιμους παραθεριστές που διαθέτουν εξοχική κατοικία. Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΜΑΤΙ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !! ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ: Απευθύνομαι στους Συλλόγους της Περιοχής του Δήμου μου αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να μας βοηθήσουν.

Όλοι μαζί ως δημότες και πολίτες του Ιστορικού Δήμου Μαραθώνα έχουμε καθήκον και υποχρέωση να αγωνιστούμε και να μην επιτρέψουμε την καταστροφή της περιοχής που αγαπάμε και σεβόμαστε.....



                          Φίλες και Φίλοι του Ενιαίου Δήμου Μαραθώνα,

Απευθύνομαι στους Συλλόγους της Περιοχής του Δήμου μου αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να μας βοηθήσουν.

Μετά από "ατέλειωτα" ξενύχτια στη Γηραιά Αλβιώνα έψαξα και βρήκα ειδικούς Πανεπιστημιακούς στο θέμα που μπορούν να μας βοηθήσουν, ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑΣ και είναι ΕΙΔΙΚΟΙ στο ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

Αν και με μεγάλη ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ πάμε να δώσουμε στο θέμα του ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ μια άλλη διάσταση. Η νυν Δημοτική Αρχή έχει αφήσει το όλο θέμα στον αυτόματο. Εκτός, και αν πιστεύετε ό,τι το θέμα και του ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ θα μας το λύσουν οι Κινέζοι. Το Γραμματικό πάει να γίνει "ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ" με μαθηματική ακρίβεια. Ο χρόνος είναι εναντίον μας.

Ζητώ ταπεινά την Βοήθεια ΣΑΣ, και δεν είναι μόνο Οικονομική αλλά σε όλα τα επίπεδα.
Και επειδή ένας κούκος ΔΕΝ φέρνει την Άνοιξη, όσο και να "Σκαλίζει" το θέμα.
Και επειδή ως γνήσιοι Μαραθωνήτες ΕΙΜΑΣΤΕ πολύ "Σκληροί" για να τους αφήσουμε να μας κάνουν ΟΤΙ Θέλουν.
Και επειδή η Μόλυνση σύνορα ΔΕΝ υπολογίζει, εκτός, και αν νομίζετε ότι η υπόθεση του ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ είναι υπόθεση μόνο του ΓΚΙΚΑ.
Και επειδή οι Πολιτικοί μας Άρχοντες άλλα μας λένε προεκλογικά, και άλλα κάνουν μετεκλογικά.
Είναι επίσης ένα πολύ καλό TEST να δούμε πως θα αντιδράσει η νυν Περιφερειακή Διοίκηση, και με ποια Τεχνάσματα στο όλο θέμα !!! Πάμε να δούμε και τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ της περιοχής μας ποιά στάση θα κρατήσουν... Καλά κελάηδιζαν όταν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση.
Δηλώστε παρακαλώ συμμετοχή όποιοι θέλετε να βοηθήσετε να δούμε τη στην ευχή θα κάνουμε, ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.

Η βοήθεια των Συλλόγων της Περιοχής είναι απαραίτητη, καθώς και των όποιων ανθρώπων θέλουν να βοηθήσουν.

Οποιαδήποτε επικοινωνία στο kyriakosgkikas@yahoo.co.uk παρακαλώ


Με Εκτίμηση
ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ 
~~~~~~~~~~~~~~~

η συνέχεια    εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου