~~~~~~~~~~

......................................................................................................................... ...ένα βήμα μπροστά.....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η Νέα Μάκρη είναι πόλη της βορειοανατολικής Αττικής. Ανήκει διοικητικά στον Δήμο Μαραθώνα. Ο πληθυσμός της σύμφωνα με την απογραφή του 2001 είναι 15.554 κατοίκους. Ιδρύθηκε το 1924, από τον Αντώνιο Τζιζή, όταν έφθασαν οι πρώτοι κάτοικοί της, πρόσφυγες από τα παράλια της Λυκίας Μικράς Ασίας, από τις ιωνικές κωμοπόλεις Μάκρη Λεβίσσι. Η οικιστική, οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Νέας Μάκρης τα τελευταία χρόνια υπήρξε ραγδαία. Έχει έκταση 36.662 στρέμματα και ο μόνιμος πληθυσμός της ανέρχεται στους 13.986 κατοίκους. Ως παραθεριστικό κέντρο, το καλοκαίρι, ξεπερνά τους 90.000 - 120.000 κατοίκους μιας και έχει χιλιάδες μόνιμους παραθεριστές που διαθέτουν εξοχική κατοικία. Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, γιατί και τα καλά πρέπει να ακούγονται!!!


Ο Periklis Vyltaniwtis 
δημοσίευση της Pinelopi Babalou.
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Pinelopi Babalou

Καλημέρα σε όλους τους FB φίλους! 
Απόψε αργά κατά τις 2.00 π.μ. ένα μέλος της οικογένειάς μου χρειάστηκε, φάρμακο για την αλλεργία. Επειδή έτυχε να μην έχουμε στο σπίτι, βγήκαμε προς αναζήτηση ανοικτού φαρμακείου...που τέτοια τύχη. Όμως ήταν ανοικτό το Κέντρο Υγείας της περιοχής μας, όπου είναι πάντα ανοικτό τα τελευταία χρόνια για 24 ώρες. Ο Γιατρός και η Νοσηλεύτρια μας βοήθησαν, και έτσι γυρίσαμε ήρεμοι στο σπίτι μας για ύπνο. 
ΑΥΤΟΊ οι άνθρωποι όμως συνέχισαν να βρίσκονται στην θέση τους, στη βάρδια τους, μακριά από τα σπίτια τους, τις οικογένειες τους και τα παιδιά τους, μέχρι σήμερα το πρωί. 
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ που βρίσκονται εκεί καθημερινά για όλους εμάς, που έχουν επιλέξει να μας βοηθάνε όταν τους έχουμε ανάγκη, παρά όλες τις δυσκολίες. Σας ευχαριστούμε πολύ που κρατάτε ανοικτό το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης. 
Σας ευχαριστώ που ήσασταν εκεί χθες το βράδυ!!! 
Με εκτίμηση, Πηνελόπη Μπαμπαλου,
 κάτοικος Μαραθώνα, 30 χρόνια. 
☺...
υ.γ. γιατί και τα καλά πρέπει να ακούγονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου